حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نظر جالب بشار اسد در مورد ترور ابوبکر البغدادی

رئیس جمهور سوریه در گفتگو با یک رسانه ی فرانسوی، کلیت ماجرای ترور ابوبکر البغدادی سرکرده داعش توسط آمریکا را دارای ابهام دانست و مشارکت این کشور در این اقدام را یک جوک تلقی نمود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 27
کد خبر: ۲۹۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک ماه پیش بود که مقامات سیاسی و امنیتی آمریکایی با به راه انداختن یک شوی تبلیغاتی از مرگ رهبر شبکه تروریستی داعش خبر دادند. رئیس جمهور آمریکا در مانور دادن بر این مسئله تا بدان جا پیش رفت که اعلام نمود که ابوبکر البغدادی در حین جان سپردن به مانند یک سگ به گریه افتاده است!

 

ترامپ در پایان کنفرانس خبری اش از شماری از کشورها منجمله دولت سوریه به دلیل مشارکت در این حمله تشکر کرد، تشکری که از جانب رئیس جمهور سوریه به سخره گرفته شده است. بشار اسد رئیس‌جمهوری سوریه در مصاحبه اختصاصی با «پاریس مچ» به سوالات این رسانه فرانسوی‌ زبان و از جمله در مورد همراهی با ترور البغدادی پاسخ داد.

 

رئیس جمهوری سوریه در پاسخ به این سوال که آیا از محل اختفای ابوبکر البغدادی سرکرده داعش، اطلاعی داشته و اینکه در عملیات علیه وی با آمریکا همکاری کرده است، گفت: همیشه وقتی با این سوال مواجه می‌شوم خنده‌ام می‌گیرد. چرا که سوال مهمتر این است که آیا البغدادی واقعاً کشته شده یا خیر و اینکه آیا این نمایش محشری که آمریکا ترتیب داده؛ واقعاً اتفاق افتاد؟

 

بشار اسد در پاسخ به این سوال که پس چرا دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بعد از عملیات به اصطلاح کشتن البغدادی، از سوریه تشکر کرده است، گفت: این هم یکی از جوک‌های بامزه ترامپ است. این فقط یک جوک است.

 

رئیس جمهوری سوریه در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد که بدون حمایت ایران و روسیه قادر نبود بر بحران ۸ ساله این کشور غلبه کند؛ افزود: جنگ دشوار است و آسان نیست و ما هم ابرقدرت نیستیم. ما در حال جنگ با ثروتمندترین و قدرتمندترین کشورهای جهان هستیم. طبعاً هیچ شکی وجود ندارد که حمایت دوستانمان به کاهش تلفات منجر شده و به ما برای بازپس‌گیری سرزمینمان کمک کرده است. اگر از ما می‌پرسید که آیا سوریه بدون برخورداری از این حمایت به سوی تجزیه یا شکست کامل می‌رفت باید بگویم که این یک سوال فرضی است چرا که گاهی حدس زدن نتیجه بازی تنیسی که در آن ۲ بازیکن دخیل هستند دشوار است چه برسد به جنگی که در آن دهها بازیگر و صدها هزار جنگاور دخیل هستند.

 

وی در پاسخ به این سوال که در صورت حصول توافق با نیروهای کُرد دموکراتیک سوریه و احیا کنترل بر اراضی شمالی چه برخوردی با ۴۰۰ داعشی فرانسوی خواهد داشت که در حال حاضر در این منطقه زندانی هستند؛ گفت: همه تروریست‌های مستقر در مناطق تحت کنترل نیروهای سوری مشمول قوانین سوریه خواهند بود. قانون در رابطه با تروریسم بسیار واضح است و آنها در دادگاه‌های ویژه تروریسم محاکمه می‌شوند.

 

پنج سال پیش نیز (2014) پاریس مچ با بشار اسد گفت‌وگو کرده بود. اسد در آن مصاحبه نیز گفته بود که جدای از حضور ائتلاف آمریکایی، ارتش سوریه در هر نقطه‌ای از خاک سوریه با تروریست‌ها مبارزه خواهد کرد. اسد گفته بود که داعش بعد از حضور اشغالگرانه آمریکا در عراق، تأسیس شد و بیشترین تروریست‌ها اروپایی که وارد سوریه شده‌اند، فرانسوی هستند.

 

گفتنی است مشروح این گفتگو فردا از سوی رسانه فرانسوی منتشر خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار